Барање и Пријава за добивање на Фитосанитарен сертификат за:Пријава за Фитосанитарен преглед за:

Почитувани корисници, за да можете да ги печатите барањата и пријавите после кликање на копчето 'Печати Барање / Пријава' ќе треба да дозволите “Always allow pop-ups from http://62.162.77.41:1445“.
Ова се прави само еднаш, кога пристапувате за прв пат на страната. (како на сликата прикажана подолу)